UZEM-Online sınavda yaşanabilecek problemlerde öğrencilerimizin yapması gerekenler
Değerli Öğrencilerimiz,

1) Üniversitemiz  senatosunun  almış olduğu 2020/04-06 karar gereği yarıyıl sonu final mazeretleri öğrencinin bağlı bulunduğu Bölüm Başkanlıklarına yapılacaktır.
2) Öğrencilerin mazeretlerinin ilgili kurullarca değerlendirilip, mazeret sınavına girip giremeyeceği öğrenciye kendi bölümü tarafından bildirilecektir.
3) Öğrencilerimiz sınav esnasında kontrolleri dışında gelişen aksiliklerle ilgili kanıtları kaydetmeli (ekran görüntüsü alma, fotoğraflama, vs.) ve durumunu sınav esnası veya hemen akabinde ilgili öğretim üyesine derhal bildirmeli, final mazeret talebini belirten dilekçeyi ve kanıtlarını Bölüm Başkanlığı'na iletmelidir.
4) Kanıt belgeleri sunarak mazereti kabul edilen öğrencilerin  mazeret sınavları ilgili dersin yürütücüsü tarafından akademik takvimde belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.